De ce ar trebui folosit INERGEN și nu altceva?

Spre deosebire de alți agenți de stingere sintetici comparabili, INERGEN are mai multe avantaje imbatabile pentru oameni, proprietate și mediu.

În primul rând, INERGEN nu este nociv pentru mediul înconjurător, nu deranjează echilibrul ecologic, pentru că este un amestec de gaze constituite din componentele naturale.

INERGEN are avantajul de a fi inofensiv pentru oameni.  Oamenii pot părăsi fără probleme zona incendiului înainte de a fi puși în pericol. Chiar și asa, INERGEN are efectul stimulării respirației: acest lucru asigură că orice persoană rănită sau inconștientă, lăsată în urmă în camera, este protejată de lipsa de oxigen.

INERGEN reprezintă varianta ideală pentru protejarea obiectelor de valoare. În încăperi cu echipament tehnic foarte valoros, INERGEN stinge incendiul fără a lăsa reziduuri. Mai mult, există doar o scădere minimă de temperatură, astfel încât nu se formează condens.

Nu există lipsa de resurse în ceea ce privește fabricarea agentului de stingere.  Ingredientele naturale sunt întotdeauna disponibile. INERGEN este simplu de fabricat, spre deosebire de alți agenți de stingere sintetici.

INERGEN este recunoscut pe plan mondial ca un agent natural de stingere.