Compania

Compania

Tehnic Gaz SRL oferă soluții complete de protecție și stingere incendiu, accesorii și consumabile sudură, butelii medicale, industriale și accesorii pentru acestea. Ne dedicăm toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generație, în condiții impecabile de siguranță.

Suntem un important furnizor pe piața din România de butelii și componente pentru instalații de stins incendii cu inergen sau dioxid de carbon, dar și butelii de gaze tehnice și lichefiate. Personalul nostru este instruit și autorizat potrivit cerințelor legale în acest domeniu datorită colaborărilor cu foarte multe unitați și instituții importante din țară și străinătate.

Compania

Recunoașteri și Autorizări

Suntem recunoscuți de TUV AUSTRIA (Organism NOTIFICAT) privind inspecțiile periodice și reevaluarea conformității la buteliile de gaze comprimate, lichefiate și dizolvate, sub marcajul de conformitate π (pi) conform cerințelor Uniunii Europene în vigoare. De asemenea, deținem autorizații – examinări cu ultrasunete, examinări nedistructive, instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu. Tehnic Gaz este certificată în sistemul ISO al calității prin ISO 9001 și mediu ISO 14001.

Echipamente

Fiind o societate autorizata ISCIR si recunoscuta de TUV AUSTRIA, Tehnic Gaz presteaza servicii de Inspectie Tehnica Periodica la butelii care au iesit din scadenta. Inspectiile se fac dupa normele legislative in vigoare si sub supravegherea TUV AUSTRIA.

Clienții noștri