Care este formula chimică pentru inergen?

Sistemele de prevenire a incendiului cu agent de curățare INERGEN Clean sunt complet ecologice și sigure pentru utilizare în zonele închise unde pot fi prezenți oameni. INERGEN nu diminuează cu nimic stratul de ozon, nu contribuie la încălzirea globală și are o durată de viață zero în atmosferă.

INERGEN este compus din 40% argon, 52% azot și 8% dioxid de carbon – toate componente naturale ale aerului. INERGEN este alcătuit  în întregime din gazele naturale care se găsesc deja în aerul pe care îl respirăm: azot, argon și dioxid de carbon. INERGEN nu produce o ceață grea la descărcarea de gestiune, astfel încât căile de evacuare rămân complet vizibile.

Suprimarea focului se face prin scăderea conținutului de oxigen din zona protejată într-un punct suficient pentru a susține viața umană, dar insuficient pentru a susține arderea.

Aplicații tipice pentru INERGEN sunt centrele de computere, centrele de stocare a benzii, centralele telefonice, locațiile celulare de la distanță, camerele medicale de diagnosticare și scanerele RMN, plus multe altele.